Αγαπητά μας Μέλη, Φίλες και Φίλοι,
Ο καταστροφικός σεισμός που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία μας έχει συγκλονίσει βαθύτατα. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε αμέσως να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και τη συμπαράστασή του προς τους πληγέντες και έτσι προέβη σε δωρεά και αποστολή υλικής βοήθειας μέσω της ΟΙΟΜΚΩ και του Ερυθρού Σταυρού. Συγχρόνως έχουν αναρτηθεί σχετικές ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα μας. www.syndesmoskentrikiadon.gr.
Σας παραθέτουμε το πρόγραμμά μας για το μήνα Μάρτιο.
- Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023: 6:00 μ.μ. Παρουσίαση του νέου βιβλίου του συμπολίτη μας, συγγραφέα και γνωστού ηθοποιού Θέμη Πάνου, με τίτλο "Στα θυρανοίξια της μνήμης παρευρεθήκαμε φορώντας τα καλά μας" Εκδ. ΑΓΡΑ. Στο Πνευματικό Κέντρο Κων/πολιτών, Δημ.Σούτσου 46, Αμπ/ποι. Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Η συγγραφέας, μεταφράστρια κ. Στέλλα Βρετού, ο Πρέσβης ε,τ. κ. Αλέξης Αλεξανδρής, η ζωγράφος, ποιήτρια κ. Έλλη Μέλη. Την παρουσίαση, το συντονισμό και την επιμέλεια έχει η κ. Όλγα Χάρτμαν, εκπαιδευτικός, Πρόεδρος του Συνδέσμου Κεντρικιάδων. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο συγγραφέας. Θα ακολουθήσει συζήτηση και δεξίωση. Έχει προσκληθεί να συμμετάσχει και η Αδελφότητα Μεγάλου Ρεύματος οΤαξιάρχης, καθότι ο συγγραφέας από την πλευρά της μητέρας του κατάγεται από εκεί.
- Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023: Θα μεταβούμε για την Ακολουθία των Β΄ Χαιρετισμών στον Ι.Ν. του Αγίου Ανδρέα στον Ωρωπό. Θα συνεχίσουμε στην περιοχή για μεσημεριανό γεύμα.
- Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023: Καλούνται τα τακτικά μέλη του Συνδέσμου μας να παραστούν στην Ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 στις 6:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κων/πολιτών, Δημ.Σούτσου 46, Αμπ/ποι. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γεν. Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου 2023, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
- Κυριακή 2 Απριλίου 2023: Θα παρακολουθήσουμε την παράσταση "Τα λουκούμια μες στο βάζο", στο Θέατρο Ελεύθερη Έκφραση, Λέσβου 8, Αθήνα. Ώρα 19:00.
- Σάββατο 22 Απριλίου 2023: Θα γιορτάσουμε το Γεύμα Αγάπης του Συνδέσμου μας και το παραδοσιακό τσούγκρισμα του αυγού στο όμορφο Λουτράκι. Θα γίνει και επίσκεψη στην Ι. Μ. του Οσίου Παταπίου (προαιρετικά) για προσκύνημα.
Ενημερώνουμε τα μέλη και τις φίλες μας ότι η προγραμματισμένη εκδρομή μας για Λίμνη Πλαστήρα, Τρίκαλα, Μετέωρα, Ελάτη, Περτούλι που αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας BARBARA θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη.
Σας στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα και σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση, υγεία και αγάπη.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6932652458 και 6976360880.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος: Όλγα Χάρτμαν Η Γεν. Γραμματέας: Μαρία Περλορέντζου